About

Welkom op Everything That is Me!

Als je hier hebt geklikt is dat omdat je waarschijnlijk meer wil weten over deze blog en over mij. Dan ben je hier inderdaad op de juiste plek!

Op deze blog schrijf ik wanneer ik zin en inspiratie heb over dingen die ik leuk vind. Aan de categorieën kan je een beetje zien wat dat zoal zal zijn. Maar ik zal nu wel even iets specifieker zijn:

Wat kan je verwachten op deze blog:

Vooral blogs over series, films, boeken, make-up en dergelijke onderwerpen. Kijk daarvoor vooral even in de rechterkolom bij categorieën zodat je kan wat ik dus zoal schrijf. Het is voor mij vooral een plekje om mijn fangirl zijde te tonen door blogs te schrijven over dingen die ik heel erg leuk vind.
Daarnaast hou ik op de pagina 2018 ~ in progress  die in de bovenbalk te zien is bij wat ik per dit jaar allemaal gelezen heb en welke films ik heb gezien, net zoals vorig jaar.

Deze blog is voor mij een hobby, dat is ook de reden waarom ik geen vaste dagen heb waarop ik iets plaats. Want ik wil nergens aan vast zitten. Zo kan het dus zijn dat er soms een paar weken niets online komt. Of daarentegen dat er een paar dagen achter elkaar wat verschijnt.

Als laatste nog even een kleine disclaimer, alles op deze blog is mijn mening en daar hoef je het natuurlijk helemaal niet mee eens te zijn. Ik vind het namelijk iets te fijn om te schrijven vanuit de tweede persoon, waardoor je je misschien aangesproken kan voelen, maar eigenlijk heb ik het dan over mezelf.

Wie ben ik? 

Nou dit ben ik! Mijn naam is dus Renate en momenteel ben ik 21 jaar oud. Ik geniet van het leven en blog graag over dingen die ik leuk vind. Doordeweeks vind je mij in de collegebanken en in het weekend ben ik meestal aan het werk.

Er zijn ontiegelijk veel dingen die ik leuk vind om te doen, dus ik verveel me niet snel. Vrije tijd komt bij mij altijd wel van pas. Want ja, ik ben zwaar youtube verslaafd, kijk veel te veel series en besteed ook graag tijd aan mijn blog.

Daarnaast vind ik het heerlijk om met make-up te spelen en heb ik mijn collectie ook flink uitgebreid over de laatste jaren. Ik lees ook heel graag en dan voornamelijk Young Adult. Ook blijft muziek iets wat mij altijd bezig houdt, want dat is met de paplepel ingegoten. En kijk is zo nu en dan een film of speel ik een nintendo game (of sims).

Ook ben ik vaak wel in voor gezelligheid. Of het nou met familie, vrienden, collega’s of medestudenten is, lachen kan je nooit genoeg.

 

Algemene informatie:
Opgericht op 2 juli 2014.
Geschreven door Renate, ik dus.
Site afkomstige van wordpress.
Foto’s zelfgemaakt, tenzij anders vermeld.

Advertenties