About This Blog

Welkom op Everything That is Me!

Als je hier hebt geklikt is dat omdat je waarschijnlijk meer wil weten over deze blog. Dan ben je hier inderdaad op de juiste plek!

Op deze blog schrijf ik wanneer ik zin en inspiratie heb over dingen die ik leuk vind. Aan de categorieën kan je een beetje zien wat dat zoal zal zijn. Maar ik zal nu wel even iets specifieker zijn:

Wat kan je verwachten op deze blog:

  • Persoonlijke stukjes, wat heb ik zoal mee gemaakt de laatste tijd
  • Dingen waar ik heel enthousiast over ben en graag wil delen.
  • Een raar hersenspinsel wat een soort van filosofisch kan zijn…
  • Stukjes over series die ik kijk, wat ik gewoon kwijt moet!
  • Bepaalde dingen die op de meeste blogs voorbij komen, als tag, make-up looks, favorieten en more.

Daarnaast hou ik op de pagina 2016 ~ in progress  die in de bovenbalk te zien is bij wat ik per dit jaar allemaal gelezen heb en welke films ik heb gezien, net zoals vorig jaar.

Deze blog is voor mij een hobby, dat is ook de reden waarom ik geen vaste dagen heb waarop ik iets plaats. Want ik wil nergens aan vast zitten. Zo kan het dus zijn dat er soms een paar weken niets online komt (al is dit tot nu toe nog niet gebeurd) of juist het tegen overgestelde dat ik een paar dagen elke dag wat post door een bom van inspiratie.

Als laatste nog even een kleine disclaimer, alles op deze blog is mijn mening en daar hoef je het natuurlijk helemaal niet mee eens te zijn. Ik vind het namelijk iets te fijn om te schrijven vanuit de tweede persoon, waardoor je je misschien aangesproken kan voelen, maar eigenlijk heb ik het dan over mezelf.

 

Algemene informatie:
Opgericht op 2 juli 2014.
Geschreven door Renate, ik dus.
Site afkomstige van wordpress.
Foto’s zelfgemaakt, tenzij anders vermeld.

 

 

Advertenties